نشان آنلاین:
گروه سیاسی نشان آنلاین، عمل به افکار واندیشههای امام خمینی (ره) و پرهیز از تحریف آنها همواره مورد تأکید یاران صدیقش بوده است. کسی در این مسئله شک ندارد، بزرگترین و پرعظمت ترین کاری که حضرت امام خمینی (ره) در طول سال های حیات خود انجام داد و دنیا متحیر از اقدام او شد، سرنگونی رژیم شاه و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران با مراجعه به آرای عمومی بود.
جمله معروف حضرت امام (ره) بعد از همه پرسی 12 فروردین سال 59 هیچ گاه از ذهن مردم ایران پاک نمی شود "جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد".
حضرت آیت الله مصباح یزدی اخیرا در جمله تأمل برانگیزی گفت "بعضی افراد در مناصب بالای کشور تفکرشان کاملا با امام (ره) متفاوت است" اما سئوال اینجاست که حضرت آیت الله با چه اعتماد به نفسی چنین سخنی را به زبان آورده است وقتی از او درباره فعالیت مبارزاتی پیش از انقلاب و همراهی با نهضت بنیانگذار جمهوری اسلامی سوال می شود سکوت می کند، وقتی درباره نقشش در کمک به جبهه های جنگ سئوال می شود سکوت می کند. آقای مصباح کسی است که همواره در زمان آرامش و ثبات داعیه دار حمایت از نظام مستقر بوده و حتی نقش دایه دلسوز تر از مادر را ایفا کرده است.
مصباح یزدی از جمله نمایندگان مجلس خبرگان در دهه ۶۰ بود که به جمهوریت و رای مردم در یک حکومت اسلامی، اعتقادی نداشت و بیان این حرف از جانب امام خمینی را صرفاً، اظهارنظری برای هماهنگی با سیاست روز دنیا در زمان پیروزی انقلاب ایران، قلمداد میکرد. گفته او در 7 دی 84 و تکرارش در سال های اخیر نشان می دهد که همچنان به این نگاه معتقد است او می گوید «... دو راه وجود دارد: مراجعه به آرای عمومی که مردم مستقیم بیایند رأی بدهند و کسی را تعیین کنند، یا چند مرحله ای باشد یعنی مردم خبرگان را تعیین کنند خبرگان رهبری را معرفی نماید. فعلاً این روش در قانون اساسی آمده و امام این را تأیید کرد. ما خیالمان راحت است. اعتبار قانون اساسی به امضای او است ... مادامی که ولی فقیه دیگری آن را تغییر ندهد والا او می تواند بگوید مصلحت این زمان اقتضای نوعی دیگر از انتخاب را دارد .......اینکه امام قانون اساسی را تصویب کرد این یعنی من دستور می دهم این گونه عمل کنید و اعتبار پیدا می کند چون او امضا کرده است. اگر امضا نکرده بود هیچ اثری نداشت. حتی اگر تمام مردم هم رأی می دادند هیچ اعتبار قانونی و شرعی نداشت»
|